2016. október 23., vasárnap

Zabpelyhes almás süti

Hozzávalók:


3 db nagyobb alma
15 dkg durvára vágott dió
500 gramm zsírszegény túró
200 gramm zabpehely
2db tojásfehérje
vanília aroma
fahéj
folyékony édesítő


Az almákat hámozd meg és reszeld le, majd ízlés szerint szórd meg fahéjjal. A túrót keverd el kb. 1 evőkanál vanília aromával és ízlés szerinti folyékony édesítővel. Ezután keverd hozzá az almához. Amikor homogén masszát kapsz add hozzá a zabpelyhet és a diót is. Utolsó lépésként a két tojásfehérjéből felvert kemény habot is forgasd bele az almás keverékbe, hogy kicsit fellazítsd az állagát. 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig süsd készre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése